Katrini ja Erki pulm on üks meeldejäävamatest. Noorpaariga olin ma ka varasemalt põgusalt tuttav ja olin Katrinit ka mõni aasta varem Soomaal pildistanud. Aga see selleks. Nad on just sellised inimesed, kellega oleks võimatu mitte head klappi saada. Igatahes pakkusin välja, et ilupildid võiks vabalt ka juba enne pulmapäeva ära teha ja seeläbi avanes meil rohkem võimalusi looduse rüppe põgeneda. Ja see oli maailma parim otsus nii teha! Pildistasime Soomaa külje all, kus just massiivne karikakra põld õitsema oli hakanud ning seejärel jõudsime ka minu lemmik naabrinaise vana lauda juurde. Mul oli au ka selleks pildistamiseks pruudile kimp teha ja tulemus sai äärmiselt romantiline ja maalähedane, millega ka noorpaar rõõm ja sära silmis rahule jäid. Väga kift on pildistada paari, kes nii hästi kleepub, särab ja üksteist naudivad. 

Pulmapäev algas mis te arvate millega? Loomulikult seenevihmaga. Mul oli nii hea meel, et meil juba mõned pildid purgis. Süda oli lihtsalt kergem, et saab mis saab, aga need iga fotograafi ühed kõige tähtsamad pildid purgis. Ja mis veelgi ägedam… pildid ootasid ka ees juba peokohas laual ja rõõmustasid kõiki külalisi. Kuigi Katrinil oli täitsa uus soeng ja kimp, arvati ikkagi, et hommikul tegime pildid ja juba ära ka raamitud, kihkih. Pikapeale muidugi saadi aru, et need peavad ikka mitu päeva enne olema tehtud. 

Aga see väike seenevihm seda päeva ei rikkunud. Kohe mitte ühestki otsast. Pigem just sobis meiega. Pidu toimus Lepanina Hotellis ja laulatus oli mere ääres. Ja oligi selline “kui on meri hülgehall…” tunne ja see oli lihtsalt nii nii ilus! Ma lihtsalt ahhetasin ja ohhetasin kui ilusad värvid sel päeval olid. Loomulikult vastustas selle eest ka imeline Zefiir Catering ja Peokorraldus, kes koostöös noorpaariga lihtsalt imesid korda saatis. Kõik oli nii ilus alustades tseremooniapaigast ja lõpetades pulgakookide ning absurdselt ägeda magusalauaga.

Tantsule kutsus vana hea  Funkifize, kes möllutasid noorpaari ja külalisi südaööni. Jumestus ja soeng pulmapäeval Lembe Lemmiksoolt ning ilupiltide päeval Maria Indermittelt.  Kimbu tegi pulmapäevaks pruudi õde. Ja need ülivinged seelikud loomulikult Mammu Couture’lt.